Revisor Göteborg City

Som revisor hjälper vi er med revision, ekonomisk redovisning och förvaltning. Filip Holmqvist Revisionsbyrå i Göteborg är en revisions- och redovisningsbyrå för små och medelstora företag med erfarenhet från många branscher.

Din revisor i Göteborg City

Arbetsuppgifter för en revisor kan variera beroende på vad företagen behöver hjälp med. De främsta arbetsområdena en revisor har är att hantera ekonomiska tjänster i form av bokföring samt utföra en så kallad revision av företaget.

Välkommen till oss

Vi hjälper dig med bokföring och bokslut

  031 - 17 28 96

Personlig redovisning i Göteborg City

Om oss

Filip Holmqvist Revisionsbyrå är ett familjeföretag. Många säger att det märks när dom kommer hit och det är vi stolta över. Vår ambition är att du ska känna dig välkommen och trygg hos oss med vetskapen om att vi kan avlasta och hjälpa dig med ditt företag.

Vårt tjänsteutbud

Vi på Filip Holmqvist Revisionsbyrå är specialister på redovisning, revision och skatt, men kan även erbjuda dig ett brett utbud av andra tjänster som t.ex. löpande bokföring, redovisning av skatter och avgifter, rådgivning kring företagsöverlåtelser, Skattekonsultation.

Våra medarbetare

Här arbetar idag nio personer med stor erfarenhet inom revision och redovisning. Så hör gärna av dig eller kom förbi så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa dig och ditt företag. Vi finns i centrala Göteborg på Norra Allégatan 7.

Välkomna till oss.

VILL DU STÄLLA EN FRÅGA TILL VÅR REVISOR - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.